So...we went to this gay club.

Nu är jag precis hemma, var och lämnade av Sara vid Gran via. det gick sådär obivously eftersom hon knappt hittade sin port.
det var en fin kväll med mkt gay, mkt vin, och mkt dans. orkar nog inte skriva mer nu för mitt huvud snurrar............
äter pan tostada con queso y pesto, muy delicioso.
bisetos,


"So eeerh, you're a.. flower..?"

Har promenerat lite i T-M's trakter idag. Praktiskt eftersom det råkar vara väldigt nära mig. Praktiskt eftersom en av mina favoritaffärer råkar ligga just i det området. Den som väntar får se, tror jag. Eller så släpper jag det. Fast det kan jag inte riktigt. Är för kräsen. Det är jobbigt att skriva i gåtor.

Det är tråkigt förövrigt att min lördag verkar vara dubbelbokad. Först var det bestämt med Razz-utgång, helt grymt. Sen skickade Johanna och Annica en jävligt skön invite till Princesa 23-middag/drinkar. Jag vet inte.. Känner att jag måste supporta Ester med att föra hemma pga kontantbrist. Vilket även mitt konto skulle må bra av. Men det verkar som kul folk på middagen as well. Kan man banga på partyhatt liksom?

Jag lever. Halvt.

Gud. Karnevalen var.. karneval med grov festivalkänsla. Helt sjukt. Sjukt jävla bra. På tåget ut var det helt smockat, alla drack öl, vin, shottade, sjöng, skrek.. Hah. I Sitges var det vi (BLOMMORNA) och typ tiotusen smurfar, pirater, poliser, sjuksköterskor, afron, transor, prinsessor, rödluvor, björnar, katter, you name it. All in. 100%. Sjukt, ja.
Sen nånstans i vindimman tappade jag bort ester - skickade 27 sms (!!) och fick tag i henne 2 timmar senare. Då hade jag hittat nya homies och ätit patatas fritas. Sen bestämde vi för att köra ALL IN (igen) och shottade och sen slutade det kokobeng. Tysk-mex is the shit.
Var hemma typ jävligt sent (så sent att det egentligen var vanlig morgon och alla gubbar satt på caféerna och åt frukost). Hällde i mig chips och vatten, rullade till skolan. Om jag mådde bra? Oh yes faktiskt. Fram till typ kl fem på eftermiddagen. Hm.

CARNAVAAAAL

HEHEHHE nu är det carnaval för hela slanten! Är så sjukt taggad så jag bara skakar i fingrarna! AHHHHH! Kommer bli så galet niiiiice.
Ester och jag gick bananas i maskeradbutiken, typ vi och en triljon spanjorer! Whatever. Kom hem med en bladkjol (??) och ett hulahulahalsband samt blommor! Vettefan asså, provade precis bladkjolen och den var megamongo! Fortsättning följer.. kanske lämnar ester i sticker och kör på min mönstrade klänning istället, hehe.
Nu ska jag duscha och sen bege mig mot le renfe för att trängas med alla sjörövare, nurses, nallar och bananer eller vad folk nu är utklädda till! PUSS!


My hood, numero dos.

Vi har en KUK pizzeria i kvarteret brevid. Jag avstår. Mest för att pizza en emporter kostade 7 euro.



Samt ett Starbuck's. Förstår inte hypen. Kaffet smakar blask, mitt Lidl-kaffe för 1 euro (räcker till typ 30 koppar) är godare! Aja nu kommer jag få en hord småtjejer efter mig som hävdar att MOCCALATTETRIPPELSYRUPFRAPPUCCINODELUXE är det godaste som finns, allra helst vill de springa runt på stan med en Stabuck's-pappmugg för att alla kändisar gör det.



I love my hood.

Här är min finfina stadsdel, även kallad Gracia/Eixample, tror jag. Det är lite Östermalms-feeling för jag ser himla många finansgubbar och tanter i päls, med en lätt internationell touch för typ varenda brittisk utbytesstudent verkar bo här.

Nästan längst till vänster, precis på kanten, där är mitt hus! Så på den här gatan springer jag varje morgon för jag är alltid sen.



Byggnaden, man ser dock inte mitt rum här.



Här är mitt trapphus, vi har en liten tant som är portvakt, hon sitter i båset till höger om hissen. Hon har inte sagt ett ord till mig på 2 veckor men däremot ser hon jävligt bitter ut hela dagarna.



Vi har såna här fancy schmancy marmorstatyer också. Tant-portvakten ville typ döda mig med blicken när jag tog bilderna. GET A LIFE LIKSOOOM.



All credd till mobilkameran! Besitos.


Domingo.

Nu har jag fattat vad hela Barcelona gör på söndagarna; hänger på stranden! Promenerade förbi Glóries (där dildon/kuken whatever ligger) ner mot stranden, tog dock spårvagn sista biten.. Gick på strandpromenaden i solen, utan skinnjacka och sjal, och bara NJÖT. Sol gör verkligen människor glada. Det var så sjukt skön stämning, alla glada, mañana mañana liksom, folk spelade fotboll, drack öl, skrattade, pratade, doppade fötterna.
Mitt i allt ser jag en blond tjej och upptäcker att det var Johanna! Hah, vad är oddsen att hon också hängde i Barceloneta idag? Så på en bänk satt Johanna och Annica samt några av deras fd kollegor, snackade lite, vi promenerade vidare och köpte öl och chips. Estrella Damm med citronsmak. får 3 av 5 ölpoäng pga att den inte var så god efter halva.
Promenerade vidare upp genom hela Ramblan, sen sa vi hejdå och jag gick hemåt efter ett stopp på Dunkin Donuts. De ser alltid så sjukt goda ut på display men sen blir man alltid besviken när man äter den. Oh well sockerkick sitter alltid fint.
Imorgon är det skola och jag ska upp klockan åtta!

So your name is.. HEESTAAAH?

-no its ester.
-HESTAAAHH?
-ESTER.
-HESTAH, right?


jag drog hem tidigt, duktig tjej. summan av kardemumman vecka 8 blir: 5 glas rött, 1 mojito, 9 glas vitt, 3 shots, samt en heineken för att behålla min värdighet. gud. alla andra drog på nån gayklubb med norrmannen samt lite lätt oklara människor (kokain-erbjudande typ 5 sekunder efter hälsningsfrasen). jag var inte alltför pepp på att dela taxi med den sliskiga fransmannen samt betala 20 euro i inträde på det.
först vandrade vi runt i garcia och hamnade på två olika barer, gillade faktiskt den första (mycket för delisiösa pommes frites) samt den andra för billigt vin (15 kr/glas).
sen gick vi förbi opencor (LOVE <3) jag ropar STOOOOPP till hela gänget så vi går in och hittat lay's chips för 1,20, very good price indeed! jag har gått runt och suktat efter chips hela dagen! så dem tryckte vi oss på vägen, dvs mosade in i munnen. jag var i chips-heaven. drog in på en very fancy schmancy poshy hotellbar där typ alla hade högklackat samt designerkläder, men vafan. träffade sjukt sköna gaykillar (bla kokainkillen, han var snäll eg) och drack den just då världens godaste heineken. öl smakar aldrig så bra som efter några glas vin.
nej nu ska jag sova, mitt huvud mår inte så bra. har vart ute 5 kvällar den här veckan, jag ska ta det sloooow imorgon och äta upp mina chipsrester!

opium.

va på opium igår, det var grymt. innan dess vin och salsafest och några shots, kanske en för mycket, men äh, mår helt ok idag iallafall! kom hem halv sex och jag har en stark känsla av att min bakfylla inte slagit till än. kommer typ få massiv huvudvärk vid fyra säkert. huuh.
har typ 15 euro kvar att leva på tills 28 februari, om jag nu skulle följa min budget. men sånt är ju rätt tråkigt faktiskt så jag tror jag skippar det.
puss.

90 kronor.

En liter vin.
En liter mjölk.
Cornflakes.
En limpa rostbröd.
Brieost.
8-pack youghurtar.
1 kg pasta.
En burk pesto.
3 äpplen.
1 päron.
8 müsli/chokladbars.

HELT SJUKT.

Filosofier.

Vitt vin är bättre än rött, right?
Imorgon ska jag på salsafest, det ska bli trevligt! Inte för att jag vet hur man dansar salsa, men whatever.
Det löööser sig, allt löser sig alltid i Barcelona. I like it. Det som inte löser sig är att mitt batteri tar slut typ NU.


Jueves.

Kvällen ser himla trevlig ut, flamenco, drinkar och kanske en klubb eller två. Måste bara tänka på att jag ska upp 8 imorn. Fan. Gud vad jag älskar det här livet. Vill bara leva här och nu, ni vet göra det bästa av dagen, bara känna att varje dag är underbar. Ahhh. Jag älskar Barcelona.


Panik.

Jag har inga rena trosor eller strumpor, för uppenbarligen tar det över två dygn för en tvätt att torka. Fyfan. Måste alltså börja planera när jag ska tvätta, så att jag lyckas ha rena kläder till helgen. Just nu sitter jag i fuktiga mjukisbyxor (jag tvättade dem i måndags..) och väntar på bättre tider.

När jag gick av i metron ikväll gick jag förbi min lilla mack i här i närheten, lyckades få fram "när stänger ni?" på knagglig spanska och fick till svar att de aldrig stänger. Jag har en dygnetrunt-öppen mack brevid mig, precis som Johanna! HEHE. Chips 24/7 med andra ord.


A las once y 22 minutos.

Och jag som skulle ta det lugnt och inte vardagsdricka.
Och jag som inte skulle dricka rödvin.
Tror jag misslyckades med båda.

SOL!

Gick hem från skolan utan jacka idag! Helt fucking underbart med sol som värmer. 16 grader. AHH! Nu ska jag äta lyxlunch (pasta och tomatsås) och sen på museum eller nåt.

Svart, svart och svart.

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag köper BARA svarta kläder. Den här klänningen köpte jag för 10 euro på Zara i fredags, väldigt lätt i chiffong med massa lager på lager och band och snören. Är lite chiffong-addicted också, hehe. Tunna och flygiga tyger = jag är såld.


Måndag är fiesta.

Igår var det välkomstmiddag, eller ja, inte så mycket middag utan mer väldigt tanigt tapas-utbud. Lite salami, chips, baguette, och sånt. Rödvin till det som jag och min bordskamrat högg in på, heh. "Would you like som wine?" frågade min ryska skolkamrat och vi tittade på varandra och sa "Hehe varför inte?". Mest udda igår var att det var en tjej från Sverige där som också kommer från Nacka! Och vi har gemensamma bekanta. Vad är oddsen för det? Med tanke på att vi bara var 4 svenskar med på hela middagen.. Det var en stor diskussion om huruvida gifta personer alltid har ringen vänster ringfinger eller inte. Jag tror stenhårt på vänsterhanden men det kanske bara gäller i Sverige?
Det var iallafall mysigt, kom precis innanför dörren med lätt rödvinshuvudvärk när Teresa mötte mig och frågade om jag inte ville hänga med på en drink? Why not liksom. Så jag, Teresa och Ari (de bor med mig, skitgulliga) åkte till ett ställe som heter Manchester Bar i Barrio Gotico/Borne, sjukt mysigt. Liten cosy bar som spelade Strokes, MGMT och Radiohead. Bra blandning. Sen kan vi ju frångå att typ våra bordsgrannar var lite väl överkolade, för min mojito var perfekt blandad.
Pusshej!

FÖRST TILL KVARN.

Jo det visar sig att jag har så söta flatmates som tillåter att en kompis kommer hit och hälsar på! ;) SÅ om nån e ovanligt loaded, leta flyg och kom hit! Helst innan 15 mars typ. Och kan bara ha hit en.
Barca e najs!

First day in school.

Idag ringde klockan alldeles för tidigt, låg och drog mig länge så jag skulle slippa sätta fötterna på mitt iskalla golv. Kolsvart ute och mina fingrar var blåfrusna. Lyckades iallafall komma hemifrån hyfsat i tid, dock var metron så smockad att jag inte ens kom på i mitten av vagnen! Haha, PANIK!  Det var beyond Stockholms rusningstrafik. Tack gud lyckades jag trycka in mig på nästa och ramlade av vid Entenca typ fem i åtta. Hann in till skolan precis i tid, fick sitta i en sal och vänta på att alla skulle komma. Helt knäpptyst. Hamnade i en grupp med bara nybörjare, helt konstig blandning människor. Det är jag och en till 19-årig tjej från Danmark, sen är det bland annat en skotte på 57 bast (med extrema uttalningsproblem, hah), samt 3 andra alla runt 30-40 år. Hm. Flöt på fint och timmarna gick fort och har lärt mig så sjukt mycket idag, mitt huvud är smockat. Nu ska jag vänta tills tvätten har kört färdigt, sen ska jag rulla ner och inhandla kollegieblock och vatten!
Ikväll ordnar skolan nån sorts välkomstmiddag, hoppas det blir nice!

VALENTINE'S.

På allahjärtansdag var vi på en sjukt gullig fest hos några norska tjejer. Åh, alla var så söta och snälla! De hade bakat muffins och dekorerat hela rummen med hjärtan, haha. (Ingen blixt på kameran = man blir brunare. Hehe.)






Juste fredags också.

I fredags var vi på nån födelsedagsfest vid Plaza Espanya, det var very nice och bestod av holländare, en jävla massa svenskar, nån ensam spanjor och en paparazzi-turk (han kom alltså från Turkiet och turk är i det här fallet inget skällsord, hah). Samt en svensk man som påstod sig vara för gammal för att leka med dom små pojkarna, när vi frågade hur gammal han var. Kändes lite ostadigt va. Lägenheten var sjukt fräsch och hade en enorm balkong, AVIS! Lite lätt förvirring uppstod även när det visade sig att det fanns två dörrar till toaletten och två toaköer.

Gjorde typ femtio försök att få till en bild när Annica hoppade, gick inte så bra, tillslut studsade hon upp och ner i nån minut för att det skulle funka. Men icke.


Sunday, bloody sunday.

Dagens humör: imorse höll jag på att avlida av vätskebrist men nu mår jag prima!
Dagens klädsel: svarta pyjamas/mjukisbyxor samt svart tröja. Heh.
Dagens frisyr: utsläppt och tovigt, glömde borsten hemma i Stockholm.
Dagens smink: inget.
Dagens roligaste: BÖRJAR SKOLAN IMORN!
Dagens tråkigaste: grått jävla pissväder.
Dagens berooende: vatten och varma mackor.
Dagens borde: tvätta.
Dagens prestation: 1 timmes powerwalk, blir fortfarande uttittad på gatorna så jag har inte vågat mig på löpartightsen än!
Dagens planer: eehm dagen är slut men jag var hemma och tittade på the hills och åt (surprise) pasta med tomatsås.
Dagens låt: day n nite.

Hemmafest à la Barcelona.

Kommer aldrig vänja mig vid att man har skorna på sig inomhus. Klackar mot parkettgolv är no worries. Man kan lämna vinflaskan på diskbänken och veta att ingen kommer röra den de närmsta timmarna. Slippa ölspelet, jag har aldrig samt alla andra lekar man kört tiotusen gånger om. Inte behöva tänka på när sista bussen hem går, för nattbussarna går alltid och metron med, nästan iallafall. Och man har råd att lämna kvar vinet på förfesten..

Tidsfördriv

Nångång när jag är 35 eller så och har blivit multimiljonär (miljonär lät lite pjåkigt, då kan man knappt köpa en etta) så ska jag ha mitt eget townhouse. Villa i stan. Priset är för högt för att skrivas ut så jag antar att det är 20 eller mer. Eftersom jag sitter inne på Hemnet alldeles för ofta vet jag att det har varit till salu i typ ett halvår. Ska vi slå till eller?



Och om jag inte får mitt townhouse ska jag ha en vindsvåning i etage med synliga takbjälkar i Gamla stan. Med inomhustrappa i böljande form och små fönstersmygar där man kan krypa in och läsa en bok. Hur jag nu ska hinna läsa en bok när jag måste håva in pengar dagligen..



Varför sikta lågt när man kan sikta högt liksom? Hah.


30 spänn.

NU KÖR VI!


Barcelona by mobilkamera

Morgonstånd.



Hostelfrukost - ät så mycket som möjligt och spara in pengar. Hehe.


13:12

Status just nu: mår faktiskt bra. Har precis ätit upp en chipspåse, satt fint den. Om ett tag ska jag ge mig ut på stan för att inhandla ett oldschool telefonkort! Igår var det mycket trevligt, jag undrar verkligen vad pimpen/paparazzin ska göra med alla kort han tog. Hm. Fan vad osammanhängande det här blev men jag orkar inte riktigt.

Garderobsbekymmer.

Förfest slash hemmafest slash födelsedagsfest hos nån holländare vid Plaza Espanya ikväll. Kanske utgång på det, kanske inte. Vet inte vad jag ska ha på mig. Har jag klänning och strumpbyxor lär jag bli uttittad under hela min metrofärd. Har jag jeans känner jag mig tråkig.. Hm.
Har iallafall inhandlat mitt Don Simon-vin, 99 cent för det. Då har man råd att lämna det på förfesten..

Leenden.

Hittade den här bilden på Filippas blogg. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med den, mer än att den är jävligt vacker. Speciell. Livfull.

 

Torsdag.

Igår var jag ute med Johanna på nån engelsk pub/bar i Barrio Gotic. Sen kom hennes kompis Annica förbi och fick en stupfull engelsk man fastklistrad vid sig. Det var himla trevligt, speciellt som drinkarna var svinstarka och kostade 27 kr. 1½ mojito var lagom för mig, hah, och då är jag ändå tålig.. Sen påväg hem när vi gick tre i rad kommer en man och typ attackerar mig och försöker sno åt sig min väska. Fick panik och gallskrek, mina bodyguards skrek och pucklade på honom så han försvann. Lite småläskigt men jag var chill efter..

Jag vet inte om Johanna vill vara med i min blogg så ni får bara mig.



N the good shit.


My crib

Såhär bor jag! Många som undrar. Orkar inte ta kort på själva lägenheten.

Mitt rum:



Prima klädstång från IKEA.



Väggen vid dörren som är lila. Och så ser man in till badrummet.



Utsikt från min balkong, har dock inte vågat gå ut på den än för den känns lite skranglig.



Puss!

Oh sunny day.

Helt underbart väder idag. Solen värmer and i love it. Dessutom köpte jag mjukisbyxor idag på H&M (8 euro, sick!) så nu ska jag snart ut och springa! Eller mja, jag lär nog promenera mer.
Enda pissiga med den här dagen är att det inte alls var så billigt att ta ut pengar som jag trodde. 1,48% valutapåslag från min bank i Sverige vilket jag visste om. Sen menade den spanska bankomaten på att även de var tvungna att ta ut 2,5% i valutapåslag. Det känns bakvänt - varför ska jag betala för samma grej två gånger om? Ännu pissigare att euron har gått upp typ 20 öre sen jag växlade i fredags. Fast egentligen går jag hellre runt med mindre kontanter och slipper va rädd för att bli rånad, än att ha växlat allt i Sverige.
Nu ska jag sluta babbla, himla fint är det iallafall att drinkarna bara går på 2,50 euro ikväll! Det är trots allt jävligt billigt att leva i Spanien, för ca 140 kr inhandlade jag: sojamjölk, mjölk, youghurtar, te, philadelphia, limpa bröd, baguette, två tomater, ett kg äpplen, några päron, cornflakes, pasta, tomatsås, vatten. Nice.


DEPP.

Usch, idag är det verkligen vinter i Barcelona. Spansk vinter visserligen, men det är inte kul alls nånstans. Regn, regn och regn. Dessutom blir gatorna snorhala (inte asfalterat utan gatsten) så idag har jag halkat runt i mina stackars tygskor. Den stora skillnaden är väl också att lägenheterna inte är lika isolerade som hemma i Sverige, det är svinkallt inomhus också. Buhu. Fan vad gnällig jag är. Blir ännu mer gnällig av att tänka på att det bara ska vara 10 grader de närmsta dagarna.
Börjar känna mig lite rastlös också.. Vill ha något att GÖRA. Med andra ord längtar jag sinnessjukt mycket till min spanskakurs som börjar på måndag!
Imorgon ska jag iallafall köpa nån sorts grej att lägga smutstvätt i samt mjukisbyxor. Idag var jag på typ alla H&M men ingen av dem verkar ha Logg som har mjukisar? Buhu. Ännu mer gnällig för att jag måste sitta här i mina jeans.
Puss. Imorn kanske jag är mindre gnällig.

14:51

Okej, en kopia av den här mannen hade gärna fått flytta in hos mig.



Bild: Barcelona Streetstyle. (Tråkigt dock att sidan inte uppdateras alls..)

Hejdå-rajraj

I keep my promises, så här är bilderna från i lördags! Lägger upp alla på facebook lite senare.

Bella kör med sin traditionella pose.



Malin hade fin jacka och var så sööööt sååå.



Sofia var snygg.



Sen blev det skitkul att prova solglasögon. Och lyssna på Familjen och Kleerup. ÅH.



Festivalbrillorna, jag kommer aldrig slänga dem.



              

Sen drog jag, Madde och Sofia ut på äventyr. Vi hamnade på Laroy i en halvtimme där vi dansade lite och jag träffade på två lågstadiekompisar. Kände knappt igen dem. Sen kunde Sofia inte balansera på lilltån (eller nåt) medans hon blundade så hon fick inte stanna kvar. Vakten var helt störd, oh well, så det blev hemgång.

Ps, ni får gärna säga om det ser helt konstigt ut med bilderna. Min dator är ju liten så när det ser normalt ut för mig ser det säkert konstigt ut för er..


Tisdag

Idag har jag varit pa tva visningar hittils, oh well, bada rummen bestod i princip av en madrass totalt sett samt var utan fönster. Inget jag vill flytta till.. Och jag vill nog vara lite kräsen faktiskt, det är värt de extra pengarna att bo bättre. Ska pa en sista visning alldeles strax, den här gangen ska jag ga hemifran riktigt i tid samt INTE ga vilse pa vägen.
Maste fixa nat att äta ocksa, glömmer helt bort att äta när man har sa mycket annat att göra och fixa med. Lutar at en baguette med smält ost, spanjorerna verkar leva pa typ croissanter/baguetter med ost och skinka (och annat oidentifierat innehall som jag inte vagar prova pa). 
 Fan vad mina inlägg är trakiga just nu men det kommer bli bättre när jag kan använda min egen dator!
Puss pa er


11:17

Hej hej hej, sitter pa mitt hostel och chillar och väntar tills jag ska pa min första visning idag, kl 13.00 till en lägenhet i Borne. Sen ska jag fika med Johanna och därefter har jag tva visningar till inbokade. Och tva extra nummer att ringa ifall ingen av de fyra lägenheterna känns bra.. Det löööser sig!
Sjukaste av allt var ett annat mail jag fick igar, fran en spansk kille som hade satt in en annons om att han sökte en privat svensklärare pa loquo. Han hade inte fatt ett enda svar pa 2 manader (förvanande med tanke pa alla svenskar som är här och söker jobb?).. Sa nu kanske jag ska fixa lite extra cash och lära ut fraser och verb, haha.
Insag precis att det var ett misstag att lägga ut mailen i min bostadsannons, mitt facebook-konto samt msn har blivit attackerat av spanjorer. Nu senast en man som är arkitekt (jobbar man inte om dagarna da?) och undrar om jag är gift. Oh well. Om inte datahelvetet va pa spanska skulle jag iallafall ha fattat vilken knapp som är decline..
Annars är det prima med mig om man bortser fran träningsvärken jag vaknade upp med, fick stappla som en pinne ner till frukosten. Där glömde jag bort att jag inte tal mjölk sa jag hällde i mig bade kaffe och mjölk och flingor. Grattis. Mjölkmage pa ingang, undrar hur manga som vill ha en san roomie? Aja.
Typ alla pa mitt kära hostel sitter och söker lägenheter just nu, haha. Dock verkar ingen ha upptäckt den briljanta sidan loquo, good for me. 
Nu ska jag dra mig, adios! 


Jag lever!

Nätt och jämnt, haha. Nejda, mitt hostels wifi-system har bara brakat sönder sa jag sitter pa en vanlig dator. Idag har jag hunnit med att skaffa spanskt mobilnummer, inte det lättaste i denna värld när 10 personer i rad inte kan engelska. Maste iaf säga att jag är grym pa spanska för att inte ha pluggat det alls, om vi säger sa.. Ikväll har jag varit pa visning, sjukt mysiga människor och grymt läge, dock var badrummet inte sa fresh och jag kunde bara hyra den till 31 mars. Men man ska ju inte ta första bästa, right? Sa imorn ska jag pa fler visningar! Eller sa sätter jag bara in en ny annons och blir mailbombad igen, hm.
Idag var jag pa en marknad där folk lag pa knäna och grävde bland klädhögar, mobiltelefoner, gamla trasiga böcker, begagnade bh:ar, tavlor, sladdar.. Helt seriöst kunde man köpa en säng, badkar och kakel pa en.. marknad? Aja.
Imorn kommer kanske lite bilder om wifi:t funkar igen!
Puss

WIHO!

Nu har jag packat klart, 15,5 kg väger min väska och jag orkar inte bry mig om ett halvt kilo. Hoppas incheckningstanterna känner det samma. Råkade gå lite bananas när jag öppnade garderoben här hemma, hittade fem fina linnen och tre klänningar jag absolut var tvungen att ha med. Eh.

Igår var himla fint, jag blev alldeles nostalgisk när vi satt i mitt rum, hade basen på max och Kleerup i högtalarna. Ett tag ville jag inte alls åka någonstans utan bara sitta kvar på den där stolen hela livet och älska alla mina underbara kompisar. Fyfan vad underbara alla är. Finns inget bättre än att bara sitta och le inombords hela kvällen och känna att FAN vad bra livet är.

Nej nu ska jag inte va sååå himla blödig. Jag ska åka hemifrån 03.00 med min pappataxi, alldeles briljant det där med snälla föräldrar förresten. Mamma ordnar matsäck med mina favoritmackor och pappa fixar grym växlingskurs, fyra guldtior mot 10 euro.

NU SKA JAG SOVA HEJDÅ OCH SÅ HOPPAS VI ATT JAG INTE HAR GLÖMT PASS PILJETTER OCH PENGAR! PUSS!

MUSIC BATTLE.

Min granne spelar skitdålig musik (och allra helst efter klockan tolv på natten). Just nu är det den där polka-flodhästen från Jamba, you get it. Jag kontrar med:



AAAAAAH.

Det ska bli ett sant nöje att slippa min dunjacka.





Snöslask eller vårvärme? Tror faktiskt att jag har haft svårare val i mitt liv.

22:35 - Mitt rum.



Jag sitter i mitt rum och försöker packa. Min tvåsitssoffa är fylld med kläder. Och det här är efter att jag rensade bort typ 10 plagg. Skorna har jag filat ner till 8 par men något säger mig att inte alla kommer få plats. Fan. Dessutom måste jag hämta lite grejer hemma som ska med också..
And people, upptäckte att jag har webcam på datorn! Wiiie. 2001 favorit i repris? Hah, näe. Inhandla ett headset med hörlurar på Claes Ohlson så kööööör vi! 


Hej Stress.

Har bara fem heldagar kvar i Stockholm nu. IIIH AHHH PANIK, typ. Andas in, andas ut.
Imorgon ska jag iallafall tvätta en himla massa kläder. Fan, jag kommer aldrig vänja mig vid att inte ha tvättmaskin i lägenheten. Sjukt bökigt.
Idag var min sista dag på Ica. Min sista jobbdag overall på jävligt länge. Jag kommer inte sakna att sitta där i min fina röda piké och räkna ut hur många minuter det är kvar tills jag slutar. Firade med att äta kross. Choklad och chips. Gratis är gott.
Hejdå, nu ska jag plugga!

Buenos Aires

Idag har jag pluggat spanska på dvd på datorn. Det gick inte så bra för jag minns inte ens vad jag lärde mig. Aja.
Min syster har inte ens kommit iväg till Buenos Aires än. Hah. Hon är fast på Heathrow i London. Det är kaos för det har kommit 15 centimeter snö, vilket gjorde att all flyg- tåg- buss- samt tunnelbanetrafik ställdes in. "Alltså Sandra, det är typ EN HALV CENTIMETER på marken! jag ser typ inte ens snön!" sa hon till mig när jag ringde. Sen blev hon lite lugnare för jag berättade om alla ersättningar man kunde få efter 24 timmars försening. Mjölka försäkringar, med andra ord.
Jag är iallafall sjukt sugen på att dra till Buenos Aires efter Barcelona. Hur många har egentligen varit söder om ekvatorn? Inte jag, så det kunde ju vara trevligt. Inte för att jag har varit i Sydamerika heller. Måste ju testa om min farmors teori stämmer - alla är jättefattiga, alla blir rånade, alla blir knivskurna och dör, ungefär.
But hey, it looks good, huh:


Femton kilo.

Jag har lite panik. Jag är väldigt ostrukturerad nu. I vanliga fall hade jag skrivit packlista samt redigerat, rensat, sållat via den by now. Men det har jag inte, för jag har inte word på min skitdator. Madeleine berättade iallafall att jag ska rulla ihop plaggen när jag packar (?) för det hade hon sett på När&Fjärran.
Ps, nu är det februari vilket innebär att det är typ åtta dagar kvar tills jag åker! Hjälp. Jag borde egentligen oroa mig mer för lägenheten, eller den just nu icke-existerande lägenheten. Det löööööser sig, säger vi. Säger min syster, som bokstavligen drar till andra sidan jordklotet - Argentina - för att plugga civlingenjör på spanska. Note to one self: hon har läst spanska i ett halvår. Vem som ska vara nervös, hon eller jag? Hon.

RSS 2.0